Maak van jou teambuilding een bordspelavont​uur!

 Van teambuilding tot verjaardagen, geniet van een avond vol teamwork, plezier en gezelligheid in het centrum van Oostende.

Bedankt voor je reservatie!

Tot snel!


Teambuilding

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en versterk de banden met uw collega's door middel van boeiende bordspellen. Onze uitgebreide selectie spellen, van strategisch tot hilarisch, zorgt voor een perfecte mix van samenwerking en ontspanning.

Familiefeest

Maak van uw familiefeest een unieke ervaring! Vier uw speciale dag omringd door familie, terwijl u geniet van een spannend bordspel en lachwekkende momenten. We staan klaar om ervoor te zorgen dat het een feest wordt om nooit te vergeten.

Vrijgezelligenfeest

Maak je klaar voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest dat jij en je vriend(inn)en nog lang zullen herinneren. Bij 't speelkot bieden we een unieke en opwindende ervaring voor het ideale vrijgezellenfeest. Van partyspel tot expert, wij hebben het allemaal. 

Verjaardagsfeesten

De perfecte keuze voor wie op zoek is naar een uniek en vermakelijk verjaardagsfeest. Reserveer vandaag nog en ontdek de magie van bordspellen in een ontspannen en gezellige setting.


Logo 't speelkot

Waarom 't Speelkot


Breed scala aan bordspellen voor alle smaken en leeftijden.

Gezellige en ruime locatie geschikt voor groepen tot 16 personen.

Een leuke activiteit voor jong en oud

Deskundig personeel om uw bordspelervaring te begeleiden.

Flexibele arrangementen.

Onvergetelijke ervaring

Bedankt voor je reservatie!

Tot snel!